Pišite
Instagram
LinkedIN
Facebook

 

DARILNI BON

 

Podarite nekaj novega!

 

 

Nina Vidmar Image Consulting zagotavlja darilne bone za vse vaše najdražje, ki v vsakodnevni rutini morda potrebujejo nov zagon, osvežitev svojega trenutnega videza, si želijo nov začetek ali preoblikovanje osebnega sloga. Darilni bon je popoln način, da delite ljubezen in izkažete naklonjenost na malce drugačen način.  

 

Podarite nekomu trenutek, ko lahko cenijo sami sebe

 

Gotovo poznate nekoga, ki vedno skrb za vse druge okoli sebe samo zase ne. Nekoga, ki je tako zatopljen v svojo kariero, družino, prijatelje, partnerja in sebe nikoli ne postavijo na prvo mesto. In to je tisto pri naših darilnih bonih – dati nekomu čas, da se osredotoči na sebe zato, da so lahko najboljše kar lahko. Na ta način bodo bolj samozavestni in prepričani, da so videti odlično in se tudi počutili tako. Ker veš, da ko se nekdo počuti dobro, se bodo tudi ljudje okoli njih počutili bolje.

 

Darilni bon je idealno darilo za rojstni dan, obletnice, kot nagrada ali preprosta zahvala

 

 

Vrste Darilnih Bonov

 

Če niste prepričani, kateri darilni bon izbrati, smo za vas pripravili 8 različnih tem. Tako se lahko enostavno odločite, kaj je najbolj primerno za osebo, ki vam je draga. V kolikor imate pomisleke, med katerimi darilnimi boni izbrati, nas kontaktirajte na 030 225 225 in z veseljem vam bomo pomagali izbrati pravega!

 

- stilsko svetovanje,
- pregled in organizacija garderobe,
- osebno nakupovanje,
- sestavljanje poslovne garderobe,
- stiliranje za posebne priložnosti,
- svetovanje za moške,
- tečaj ličenja ali ličenje za posebne priložnosti in
- udeležba na Kreativnem seminarju stilske preobrazbe.

 

 

Kako prejmete darilni bon

 

Vsak darilni bon pride skupaj s posvetilom za premnika na katerem so tudi vse prijavne in kontaktne informacije, ki jih prejemnik/ca potrebuje. Darilni bon/-i in posvetilo so lepo zloženi v posebno kuverto. To kuverto nato dodatno zaščitimo in pošljemo na vaš naslov. 

 

Spodaj lahko vidite, kako vsak posamezni darilni bon izgleda. V kolikor imate kakšno posebno željo, nam prosim pišite in poskušali se bomo prilagoditi in ugoditi vašim željam!


 

 

 

 

Oddaj povpraševanje

info@ninavidmar.com

+386 (0) 30 225 225

 

E-novice
Vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe. Ob prijavi prejmete tudi naš priročnik Prvi vtis: