Pišite
Instagram
LinkedIN
Facebook

via: ninavidmarblog.com

Zaplejiva, zanimiva, romantična, glamurozna… z eno besedo – čipka. Pa odmislite sedaj poročne obleke, obleka iz čipke je veliko več kot samo sprehod do oltarja, saj jo lahko nosite s čimer koli želite! Zgodovina nam skriva, kdo je prav za prav prvi izumil čipko, mnoga leta, pa je bila čipka privilegij le zelo bogatih dam. Danes smo lahko srečni, saj nam je dostopna vsem, čipka vas bo vedno ločila od množice in z njo boste videti ženstvene in elegantne. Zato vam tokrat pri Nina Vidmar Image Consulting pokažemo, kako jo nositi – zato beli čipki recite odločni DA in kraljuje naj tudi v vaši omari! (preberi članek...)

via: ninavidmarblog.com

Sokoraj nihče ni sto odstotno zadovoljen s svojim telesom, vendar na srečo, se vam ni potrebno (čeprav vsekakor priporočamo), mučiti s telovadbo, norimi dietami ali celo plastično kirurgijo, da izboljšate svoj izgled. Danes, vam pri Nina Vidmar Image Consulting razkrivamo, kako lahko izgledate fantastično, ne glede na to, katero velikost nosite. In kako lahko enostavno izgledate bolje s pravimi oblačili in izborom krojev. Kakor koli, ni vam potrebno vsak dan obupano stati pred svojo garderobo... (preberi članek)

E-novice
Vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe. Ob prijavi prejmete tudi naš priročnik Prvi vtis: