Pišite
Instagram
LinkedIN
Facebook

Darja V., Ljubljana

 Nina pozdravljena,

Tudi Igor je bil nad zadovoljen z »obnovo« njegove omare, malo težje od mene se bo ločil od starih in neprimernih kosov, vendar že dnevno posega po novih. Saj ne, da mu niso všeč, vendar je njemu vedno škoda nositi nova in jih čuva… Tudi precej kosov je pristalo na kupu za delovna oblačila, tako da je svoj make over dobro optimiziral. V Emporimu so mu rokave pri beli srajci zelo lepo skrajšali, zdaj bo še preveril kako se nosi (material) in bo najbrž dokupil še kakšno.

Sprašujete zakaj sem se odločila za prenovo in vanjo povlekla še Igorja? Že nekaj časa mi je bilo jasno, da je nekaj hudo narobe, če ob ultra polni omari oblačil (velja zame) nimaš kaj obleči, niti vsakodnevno, kaj šele ob posebnih priložnostih… Če sem že kupovala, sem kupila 10 enaki napačni kos, ki je za nedoločen čas obležal v omari - omaro, kot ste videla imam pa kar veliko. Ker sem praktične narave in ljubiteljica rekla: manj je več, mi je postalo jasno, da bom pri urejanju garderobe potrebovala pomoč in se pravzaprav kar hitro odločila za vas, ker me je pritegnila dobro izdelana predstavitev na vaši spletni strani. Razmišljala sem, da z uvodnim seminarjem nimam kaj izgubiti, pa še vas sem osebno spoznala. Pomembno mi je bilo, da se osebnostno ujameva, ker pač kogarkoli ne spustiš v svojo spalnico in mu dovoliš, da ti izprazni omaro, hehe.

Nina, vi ste poklicana za delo s strankami , imate veliko znanja in tudi občutek, kaj komu pristoji. Zelo se vživite v stranko in se prilagodite tudi njenim željam (pletenine, a ne ?). Zelo prijetna oseba ste, všeč mi je, da vam pri poslu ni vodilo zaslužek, temveč zadovoljstvo stranke, s svojo pojavo, prisrčnostjo in strokovnostjo ste pa itak dodana vrednost celemu projektu. Res me veseli, da sem se odločila za sodelovanje z vami.

Zdaj je že »najhujše« za mano, na stara oblačila sem že pozabila in v izbiranju novih kombinacij vsak dan neskončno uživam. Prav prerodila sem se in na novo dobila veselje do oblikovanja lastnega stila.

Ker je imel Igor podobne težave z vsakodnevnim izborom oblačil, je bilo logično, da sem mu predlagala prenovo tudi njegove »omare«, na kar je z lahkoto pristal, ker je vse lahko v živo spremljal pri meni. V zvezi z vašim delom popolnoma deli moje mnenje in se tudi že veseli jesenskega druženja in morebitnega novega plaščka…

Kot vidite, vas ne moreva prehvaliti, sama sem precej natančna in tudi kritična pa nimam najmanjše pripombe k vašemu delu. Zelo rada prebiram vaš blog, teme so aktualne, vsebine pa zanimive in tudi podprte z dobrim slikovnim materialom. Predlagam, da vsebino bloga pred objavo pregledate, ker vam občasno ponagaja škrat.

Zelo bom vesela, če naju boste opomnila, ko bo čas za jesensko zimske nakupe, da bova dopolnila garderobo. Če vas bo pa pot vodila mimo nas, vas pa z veseljem povabim na kavico.

 

Lepo vas pozdravljam in se vam še enkrat zahvaljujem,
Darja

E-novice
Vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe. Ob prijavi prejmete tudi naš priročnik Prvi vtis: